Jména

Jména

tvoje jméno
žvýkačka pod teniskou
tvoje jméno - dvounohý kotě
tvoje jméno kouše
naškrábaný křídou na plotě
klíčem do trámu
sklem do předloktí
tvoje jméno je oběšený medvídek

po záblescích hledáš kouzlo
jdeš za nosem s zavřenýma očima
my děti ze stanice Nula
tapetuješ kobku nažluto
jestli dáš tenhle víkend (přežiješ všechno, já vím)
po kolikáté?
"Brno se nežije, Brno se fetuje!" povídáš
kde se chceš nadechnout?
voláš mi z výletů
trochu mám strach,
že přestaneš
Autor Žárovka, 07.02.2020
Přečteno 258x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Kapka, šerý, Descardea, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

strohý až na kost - trochu si vyhrát se zpracováním a formou - a bylo by to super ;)

07.02.2020 20:13:37 | F.Jelen

Hmm, parádní*

07.02.2020 17:36:38 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí