Mladé srdce

Mladé srdce

Mladé srdce,
ťažko znáša žiaľ.
Čo kdesi, potichučky,
objavil sa nadohľad.

A ono, chudáčik,
tá najkrajšia časť ľudstva,
nevie ako naložiť
s ťarchou väčšou než je samo.
Hoci chcelo by,
drása sa, trhá, plače.
A predsa to nejde.
Zmeniť osud, tak nenávratne tichý.

Samo srdce v poli.

Čaká na bielu vlajku.
Ktorá by ho prišla aspoň objať,
keď je zima.
Autor Sofia Filein, 15.07.2020
Přečteno 212x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I když je srdce starší, není o moc silnější ;o)

15.07.2020 12:11:56 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí