Dej vale strachu

Dej vale strachu

Praporem revoluce
mávám a je mi dobře

Dám vale strachu
mám hlavu vzhůru

Na vlastních nohách
pevně vše ustát

Jsem tady abych žil
z věcí se poučil

Nechci nic víc
než lidem říct

Naděje čas
je tady zas

Autor vlnka, 31.10.2020
Přečteno 215x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, Květka Š., ARNOKULT, Vivien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí