Srdce (mantra)

Srdce (mantra)

Anotace: písňový text

Jaký by to asi bylo
Kdyby moje srdce zpomalilo
Jaký by to asi bylo
Kdyby se na chvíli zastavilo

Jaký by to asi bylo
Kdyby mi tak srdce nebušilo
Jaký by to asi bylo
Kdyby se na chvíli uklidnilo

Náhlá srdeční zástava
Zůstat tu nebo už jít
Jen krátká celková únava
Ale pro tebe musí dál bít
Autor VITANA, 24.12.2020
Přečteno 199x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, V.N.Losinský, Iva Husárková, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí