Evelínce

Evelínce

Tam kde bude třeba, podej pomocnou ruku..
bez toho aniž bys z toho něco měla..
Život je jak polínko plné suků
a pokaždé nebude tak, jak bys chtěla..
Pláč se snaž vyměnit za úsměv tichý,
třeba jen proto, že to za to stojí..
Lidi jsou praví, leví, sudí i lichí
a ostudu svojí si každý sám ukrojí..
Vím, že teď máš v životě spoustu vzdoru,
cesta pro pokoru není zdarma.
Na zeď si můžeš malovat třeba tucet vzorů,
ale soudit tě nakonec bude jen karma..
Autor Ába, 06.11.2021
Přečteno 150x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Friday, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí