*-*Dívala se za ním

*-*Dívala se za ním

Anotace: fí...fí...fí

~~~~~~~

.........................

 Vítr jen tak zvolna fouká

 a na to,co lítá kouká,

 všechno smetí rozfoukal

 a potom si letěl dál

 Dívala se za ním kočka

 měla vykulená očka,

 co ten vítr vyváděl?

 Rozházel smetí a uletěl.

 

 Kočka jenom zavrčela

 vítr nikde neviděla,

 jen ho cítí jak si foukne

 ale kožich neprofoukne.

 Otočí se,

 jako dáma kráčí

 před větrem odejít stačí,

 přes okno pak pozoruje

 jak vítr všechno znovu

 rozhazuje.

-----------------------------

~~~~~

 

Autor Květka Š., 11.02.2022
Přečteno 134x
Tipy 10
Poslední tipující: J's .., jenommarie, Sonador, Iva Husárková, Marten, Kan, Fil
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné kouzelné

11.02.2022 14:04:24 | Fil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí