potichu

potichu

 

       Je tu zima, ticho a tma.

       Slyšíš jen svůj dech.

       Marně napínáš uši

       slyšíš jen ledový vzdech.

       Kolik času ti zbývá ?

       Co honí se ti hlavou ?

       Poslední myšlenka bude patřit komu ?

       Počítej pomalu . . .

       Když spadne lavina, nekřič.

       Nikdo tě neuslyší.

       Umírej potichu.

       Než dojde ti dech.

 

 

 

Autor rybka, 13.03.2022
Přečteno 180x
Tipy 2
Poslední tipující: Friday, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí