*-*A já jen špitnu...promiň...

*-*A já jen špitnu...promiň...

Anotace: °°°°°(:-)°°°°°°

-------------------

~~~~~~~~~~~~
Na papír nakreslím vlak
ten červený motorák
co po kolejích drn,drn jel
u tunelu zastavit prý chtěl
tak honem maluju semafor
ať nejede na pole do brambor
na semaforu zasvítí červená
najednou blikne zelená
a můj motorák teď přemýšlí
kdopak si asi na ten obrázek
ty barvičky tak vymýšlí
a potom si řekne já už to vím
na tebe ty kreslířko ty,ty,ty
normálně pohrozím.

A já jen špitnu...promiň...
chtěla bych ti namalovat komín
ale to bys pak nebyl motorák
stal by se z tebe parní vlak
co vypustí páru na nádraží
a nad komín dým ti patří
pak tužkou přimaluju noc
a jiskřiček moc a moc.

Najednou ty moje vlaky
parní i ty motoráky
všechny /dva/do depa zajely
a zůstaly tam i celou neděli
a v pondělí je vymažu gumou
nebo odstavím na kolej jinou...

------------------

~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 14.07.2022
Přečteno 123x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, Emily Říhová, Fialový metal, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně maluješ, Květuško :)
Krásný večer (*)

14.07.2022 20:11:03 | Emily Říhová

Květko-ta mi přijde roztomilá..navíc jsem milovníkem parních mašin**ST*

14.07.2022 14:53:40 | Frr

Děkuji pěkně a zdravím,:-).

14.07.2022 15:04:42 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí