asi listopad

asi listopad

.

.

nachcípaná paní hrachová

říkala že jí bolí celá hrachová

a jeden pán naproti z věžáku

byl tak dlouho sám až se zastřelil

.

já krouhám zelí

piju myslivce

v televzi ukazujou bouračky na silnicích

nikam nekvaltuju

na všechno mám čas 

a modlim se 

otče náš

proč jsi na nebesích

.

Autor Yry, 05.11.2022
Přečteno 105x
Tipy 6
Poslední tipující: Sonador, šerý, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aktuální záchyt informací

lakonicky, ironicky

tak jako vždycky

díky šerý

07.11.2022 14:59:23 | Yry

Jsi mistrem ironické poezie. *

05.11.2022 17:15:40 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí