*-*Stojí tam v zahradě

*-*Stojí tam v zahradě

Anotace: ~~~~~~~~~~

.....................

~~~~~~~
Stojí tam v zahradě
strom vysoký
bude tam stát dlouho
snad na věky,
zdravé má kořeny
zdravý má kmen
korunu košatou
život je v něm.
Ve větvích hnízdo má
i ptačí rodina
která svým zpíváním
vždy ráno začíná,
stačí jen tlesknout si
ptáci hned vzlétnou
párkrát strom obletí
a zpátky sednou.

Někteří s podzimem
své stromy opustí
nemají rádi
ten zimní chlad
tak v hejnech odletí
tam kde je teplo
na svůj strom
a do svých hnízd
s jarem se pak vrací
každý pták rád.

---------------------
~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 07.11.2022
Přečteno 127x
Tipy 6
Poslední tipující: Sonador, Kan, šerý, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí