V JINÉM STAVU

V JINÉM STAVU

Anotace: ... hlavně duševním

Jsem často plná něhy
ta však jen rozplývá se
do cizího mi světa
kde nerozumím kráse

Dal jiný význam všemu
i vzduchu, slunci, dešti
a přepisuje denně
své definice štěstí

Já neuvěřím nikdy
že uniformy sluší
mám ráda modré nebe
a nespoutanou duši

Asi jsem v mnohém jiná
nikdy jsem nešla v davu
se vším co v sobě cítím
jsem jako v jiném stavu

 

 

 

 

 

Autor janewe, 21.01.2023
Přečteno 146x
Tipy 15
Poslední tipující: Amarylka, Jan Urban, jenommarie, Bufik, Vivien, Sonador, Helen Mum, šerý, mkinka, Marten, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkné :)

25.07.2023 20:50:00 | Amarylka

úžasný...*

21.01.2023 17:51:21 | Sonador

Pěkná, průhledně představou těhotná... a žádný škráb.*

21.01.2023 13:45:14 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí