Závin miminka

Závin miminka

Anotace: se svolením autorky Aerith

 

Kůžička jemná
Nový život na světě
Závin miminka

Tak křehké a malé
A přesto tak silné a statečné
Ty malé ručičky a nožičky
Hledají svou cestu

Cítím tep tvého srdce
Jak bije vedle mého
Jsou to ty nejkrásnější melodie
Co jsem kdy slyšela

Jako květina kveteš
Na louce v mém náručí
A já vím, že ochráním Tě
Před vším zlým světem

Ty malé oči
Hledí na mě plné naděje
A já se směji, protože vím
Že do tohoto světa jsi přišlo s úkolem

Být mou radostí a inspirací
Tím nejcennějším klenotem mého srdce
Závin miminka, tak křehký a jemný
A přesto tak silný a bojovný.

Autor glum, 08.03.2023
Přečteno 119x
Tipy 7
Poslední tipující: Bufik, Jarunka, Kan, šerý, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám Tě mezi námi:-)
Narození malého človíčka je to nejkrásnější, co může ženu potkat.Devět měsíců jej nosí pod srdcem a po zbytek svého Života ve svém srdci.
Krásná báseň a přeji tomu malému tvorečkovi i jeho rodičům jen vše krásné.
Tobě děkuji za podělení se s námi.

08.03.2023 22:12:42 | Jarunka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí