Moje čarodějka

Moje čarodějka

 

       V korunách stromů

       hlasy šeptají

       patří stromům ?

       žena se chvěje

       chladem, ne strachy

       v lese je jako doma

       když se otočí kolem své osy

       s rukama zdviženýma

       do vzduchu vznese se listí

       jak malé tornádo ji obkrouží 

       pak snese se tiše k zemi

       a žena levituje nehybně

       se zavřenýma očima

       to přece nic není

       to nikdy neuvidíš

       to se stává jen čarodějkám

       

 

Autor rybka, 18.04.2024
Přečteno 29x
Tipy 8
Poslední tipující: Žluťák, Iness, mkinka, Sonador, J's .., Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí