V průčelí

V průčelí

Anotace: ... inspirován pohledem z věže na dobytčí rynek...

Sbírka: Květy a trny I.

V průčelí,
když volové bučeli.
Na dobytčím trhu
kráva
těsně po svém vrhu
začla žvýkat prhu.
Lidé však to neviděli
skrze hustou mlhu.
A mezitím tele
skočilo do postele
zatím co v průčelí
dál volové mučeli.

Autor Mathiesz, 13.03.2013
Přečteno 1014x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí