Hřejivý pocit

Hřejivý pocit

Anotace: jedno ranní zimní přemýšlení

je krásné zimní ráno

 

svěží a studený vzduch mě políbí na tváře

a můj pohled zůstane v údivu na té nádheře

 

sním snad?

 

jsem v nějaké bohaté zemi diamantů?

 

vše se pod září slunce tak nádherně třpytí

jako v létě moře

jako hladina oceánů

rybníků

potůčků

 

hltám a dojímám se nad tou nádherou

mám pocit že letím

že mě objímají láskyplná křídla andělů

 

má duše je tak

volná

nekonečná

neomezená

 

to proto

že v noci napadl sníh

a vedle mě se ráno probudil anděl s modrýma očima a upřímným srdcem

 

to proto

že jsem plná té energie která je za vším tím nekonečně nádherným

 

povznášející

lehký

hřejivý

 

pocit

 

láska..

Autor Marsinka, 04.01.2015
Přečteno 702x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, bogen, jitoush, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST..opravdu krásně a nepřehnaně emocionálně popsaný pocit,radost :-)

04.01.2015 21:14:41 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí