Jaro?

Jaro?

Anotace: Když Zima nechce sbohem dát..

Sbírka: Moje poetická chvilka I. - Labyrint emocí

Jaro?


Ledové vločky na honěnou si hrají,
chůze proti větru těžká se zdá....
Uff...Blouzním? Co si to šeptají?
Že Zima nám nechce ještě sbohem dát???
Vrr!!! Vrčím vztekle, já chci už jaro!!!
Autor MishaArt, 27.04.2015
Přečteno 633x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí