Jezero

Jezero

                  
                     Jezero
 
           U jezera sedmi tónů
           poslouchej pozorně
           co zahraje ti ranní ticho
 
           i když jsi bos
           nemusíš šlapat po trávě
           v řídnoucí mlze
           lze splývat
           i v leže na zádech
 
           jen  na žlůvu dej pozor
           která svými krhavými zraky
           uhranout chce návštěvníka
           a v rákosí
           zpola skrytá
           vypustit chce
           bobek do jezera
Autor Li-po, 09.05.2015
Přečteno 546x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí