zoo pravěku

zoo pravěku

       člunozobec africký

 

       V mokřadu tiše stojí

       šedý pták

       na rybu číhá

       obrovský zobák

       pohlédni do jeho očí

       pokloň se člověče

       vidíš ten pravěk ?

 

       

       kasuár přílbový

 

       Za džípem běží

       už už tě má

       když tě dožene

       pták s přilbou na hlavě

       běžící dinosaurus

       do hlavy ti vyklove

       pravěký kód

 

 

Autor rybka, 12.09.2022
Přečteno 128x
Tipy 6
Poslední tipující: Lighter, Frr, danaska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rybičko milá, hezoučké!!! Pozdrav z Prahy posílá Daniela

12.09.2022 19:26:02 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí