*-*MEDVĚD a OREL

*-*MEDVĚD a OREL

Anotace: ~~~~~***~~~~~

......................

~~~~

MEDVĚD
je kodiak,
brtník,baribal i grizzly
medvěd je hnědý
ale medvěd je i celý bílý,
to je medvěd lední
který u nás v přírodě fakt není.
Medvěd je i z plyše
s tím se mazlíš
ten nikdy nekouše..

~~~~

OREL
ten orel skalní
vysoko v horách hnízdo má
tam dvě bílá mláďata
do barev vychová.
Obě?Přežívá to silnější
to mámu orlovou asi moc netěší.
Střemhlav se orel řítí ke kořisti
a divoký králík ten nemá
život jistý...

 

--------------
~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 09.10.2022
Přečteno 171x
Tipy 11
Poslední tipující: Vivien, Fialový metal, Stanislav32, Marten, Narragan, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí