autonehoda

autonehoda

Anotace: :-☼))

Autonehoda

Z odpolední lopoty
jede z pole kočí.
U silnice zastaví
do příkopu močí.

A v tom zrovna od lesa
v autě jede noblesa.
Volant rukou svírá,
na kočího kládu zírá,
oči div nevypadnou,
a štěrbinka se svírá.

Už jdou na ní mdloby,
ruka volant pouští,
auto končí v houští.

Výjezdovka policajtů
zapsala si kterak
tu nehodu že zavinil
zas nějaký č.rák.
Autor LapkaK4B, 04.04.2015
Přečteno 583x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí