ZASNĚNÁ

ZASNĚNÁ

Anotace: Znamení Bohyně

POŘÍDÍM SI DENÍČEK,
Jedině ten na klíček...
Tam si sama pro sebe
Budu psát...
Tisíce slovíček.
A malovat...
Miliony srdíček.
Pořídím si deníček,
Ať neberu
Ten od malých dětiček.

MOC RÁDA SI s nimi hraju,
Se slovy a slovíčky.
Zavřu oči, neusínám...
Sny mám skryté pod víčky.

POCITŮ PLNO
zapletených do klubíčka,
Jak těžké jest rozplést je
Na slovíčka.
Mne ale máte kolem prstu
Omotanou,
Víc než k slovům
Se teď stejně nedostanou.

JEN NĚKOLIK PÍSMEN
poskládaných do pár slov,
Poslat si, než přijde noc,
Ať se nám lépe usíná...
S myšlenkou na Vás,
Jak světlo ve tmě zhasíná.

TAK JAKO HRÁT SI se slovy,
Chci umět skládat tóny
A hezké melodie.
Za ně skrýt své pocity,
Nechat je splynout
Do jedné harmonie...

.....?
Autor ARTeFakty X. Múzy, 18.05.2018
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: jondys, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí