DEŠTĚM

DEŠTĚM

Anotace: Znamení Bohyně

I KDYŽ PRŠÍ,
Budu muset běžet vytrvalým deštěm,
Snad nesmáčím se v něm ještě
Víc...
Bych teď radši byla v suchu,
Za chvíli však budu už...
Zmoklá
Jsem i tak
Chtíc nechtíc.

I DNES TAM venku
Z mraků prší,
Vzduch je čistý.
Deštník svůj jsem rozevřela...
Slyšet je jen šepot listí,
Dotýká se mého těla.

JSME MALÉ TRVALKY,
Co potřebují trochu zkropit.
Vsazené do skalky hlouposti
Chtějí tropit...
Stačí jen kapky vody,
Ze slunce rostou na kameni,
Tak málo chybí jim
Do pohody...
Růst a pnout se po sobě,
Svými květy
Být zaplaveni.

.....?
Autor ARTeFakty X. Múzy, 22.05.2018
Přečteno 382x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí