OLYMP

OLYMP

Anotace: Znamení Bohyně

Zavedu Vás na Olymp, a tam Vás svedu...
BUDETE MÍT ZÁVRAŤ, hlava se Vám zatočí.
Tam, odkud jste přišel, už není žádný návrat.
Hora, až se rozkročí, nezůstane na kameni kámen.
Pošlu na zem bouři deště v plameni,
A potom bude s námi navždy amen.
Díváš se na mě a já na Tebe, chceš padat k zemi.
Plamen šlehá, oheň pálí...
A stejně zima je mi.
Rozptýlí se vzduchem něha, souhra stínů...
Světla mizí v dáli.

NA JEDNOM MÍSTĚ chtěla bych žít a zemřít.
Tam, kde zrodila se z mořské pěny Afrodité,
Bohyně krásy.
V té pěně chci se rozpustit...
A najít svůj ostrov věčné spásy.

.....?
Autor ARTeFakty X. Múzy, 23.05.2018
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí