zNAMEní BOHYNĚ

zNAMEní BOHYNĚ

MOŽNÁ ODVÁŽNÉ... anebo tupé,
Chtít se sejít v jednom kupé.
Ve vlaku na cestě,
Co nemá žádný směr a cíl,
Jen tak někam ujíždět...
Možná zas o něco dýl.
Najít v něm ten správný vagón,
Změnit na horkovzdušný balon,
Co se vznese nad zemí...

Vyhýbat se křídlům ptáků,
O kterých jen zdá se mi,
Jak letí k nebi...
Z té výšky vidí celý svět
Nejen ptáci ve své kleci
Mohli by jim závidět.
Nechce se jim zpátky na zem.
Kdo by taky chtěl?!
Snad jenom blázen...

Jede dál ten rychlý vlak,
Co už nikde nestaví.
Jeden vagón, jedno kupé...
A v něm se načas zastavit,
Pohledem se nechat vést,
Jen tak před ním ujíždět.
A nikam nespěchat... dál
Jen tak, a hlavně vpřed,
Zpátky už se nevracet.

.....?
Autor ARTeFakty X. Múzy, 01.06.2018
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí