ZNAMENÍ bohyně...

ZNAMENÍ bohyně...

JSTE MÝM...
Tajným deníkem, do kterého vkládám svá slova.

Básníkem, co dochází mu řeč zas a znova.

Zvrhlíkem, který ještě neukázal mi to zvíře.

Romantikem, co zatím nedospěl ke své víře.

Doutníkem, který si aspoň jednou zapálím.

Malým klukem, co občas je i dospělým.

Tvrdou drogou, perníkem... z jeho spárů chci se vymanit.

Hladovou dogou, co potřebuje nakrmit.

Andílkem, co lítá po všech čertech.. a nejde ho zastavit.

Snílkem, co svá přání ve svém srdci nosí.
A i když je obutý, rád by chodil v trávě jen tak... bosý.

Bláznem, co vyráží mi dech... on sám chtěl by hladit po zádech.

Múzou, o které zdají se mi zvláštní sny.

Možná i noční můrou...
Že měsíce a roky utekly jak hodiny a dny.

.....?
Autor ARTeFakty X. Múzy, 02.06.2018
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí