PSYCHO.

PSYCHO.

Anotace: Kdyby slavný Hitchcock žil, vůbec by se nedivil... (ZNAMENÍ BOHYNĚ)

TOHLE PSYCHO u mě vyvolává

Vertigo, a cítím se jako příšerný host

Na šikmé ploše, kterému je třeba hodit

Záchranný člun, a ne provaz,

Protože je 39 stupňů a mezi cizinci

Je i muž, který věděl příliš mnoho.

Sobotní sabotáž nebudí ani stín podezření.

Zběsilost.

Zdá se mi o tom, jak ptáci letí

Do zahrady rozkoše. Ale po procitnutí

Mám okno... okno do dvora.

.....?
Autor ARTeFakty X. Múzy, 03.06.2018
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí