Znavení Bohy(ně)...

Znavení Bohy(ně)...

OBJEVÍ SE... a zas mizí

JAKO PÁRA nad hrncem.

STOJÍ V MLZE sám a cizí,

NĚKDY BLÍZKO, jindy DÁL,

NA CESTU za hlasem srdce

Statečně SE ODHODLAL.

DOTEK mlhy chce být vlažný,

Zůstat navždy ANDĚL strážný.

Oparem letět jak VOLNÝ pták,

Mířit přímo DO OBLAK.


.....?
Autor ARTeFakty X. Múzy, 06.06.2018
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí