Avokádo s vůní chilli...

Avokádo s vůní chilli...

Anotace: ...ve znamení Bohyně

SPLYNUTÍ s Vámi,
NAŠICH TĚL...
Vím, i nevím, kdo by
To chtěl a kdo nechtěl.

KATEGORIE?
SPÍŠE ALEGORIE...
Podobenství a jinotaj,
Co potřebuje KLÍČ.
Dřív, než co je skryto,
Bude navždy pryč.

Z JINÉ SFÉRY...
Pro kapku atmosféry
Boj spolu vedou
Naše hemisféry.

Jako VESMÍRNÝ PRACH
A poprašek, co na zem klesá
A větrem rozptyluje,
Ať nespadne do splašek...

.....?
Autor ARTeFakty X. Múzy, 07.06.2018
Přečteno 413x
Tipy 5
Poslední tipující: jondys, knihomolka, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí