PROČ?!

PROČ?!

Anotace: Znamení Bohyně...

PROČ... !?
Proč některé věci člověk dělá?

.......???......

Co ho k tomu vede
A co v tom asi hledá?!

.......... !!! .........

Jó...
Vždyť války přece jsou to horší.
I na to třeba v hlavě prázdno,
Kůži hroší.

..............

Je to jak procházka minovým polem.
Šoustat jen bez lásky s každým,
Kdo zrovna projde kolem.

Je mi z toho...
Na blití.
Dělit se s každým o svá těla.

Tenhle hnus do hajzlu k vylití
Zamoří duši, co osleplá špínou
Na dno neviděla...

.....?
Autor ARTeFakty X. Múzy, 08.06.2018
Přečteno 440x
Tipy 2
Poslední tipující: jondys, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí