Zmámení Bohyně

Zmámení Bohyně

USTALY TY TÓNY
na jistou dobu,
Než OŽILY zas
A s nimi démon
Z TEMNÉHO HROBU...
Co louhem svou OBĚŤ
Pomalu ROZPOUŠTÍ.
A když ji PŘEMŮŽE,
Je ho jak zrníček písku
Na poušti.

PROČ to ten NAHOŘE
Dopouští, že chvíle
NADĚJE ovečky opouští?!
V DOMNĚNKÁCH vlastního
Klidu ODPOUŠTÍ...
Stádo se žene,
Nikoho nepouští.
Občas je jak ryba ve vodě...
Ta, co se NEPODDÁ,
NESKONČÍ na souši.

.....?
Autor ARTeFakty X. Múzy, 10.06.2018
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí