Zmatení BOHYNĚ

Zmatení BOHYNĚ

RANNÍ ROSA na očích
Studí mě jak teplý sníh, 
Chybí úsměv,
natož smích...
 
MLČENÍ JEHŇÁTEK,
Zamotaných do hrátek...
Do víru ROZKOŠE,
Hozené do koše.
Uniknout z pasti...
Nebýt OTROKEM
Své SLASTI.
 
NEDÁTE MI ve dne
Ani v noci spát...
HLTAT kousek po kousku,
Shora dolů CHCI Vás...
NASÁVAT.
 
BOLEST, ta přejde
A všechny SLZY se jednou
Osuší.
Jen mořská panna o tom
Nic netuší.
ZOUFALÍ lidé dělají
Občas zoufalé věci.
CHYBOVAT je ale LIDSKÉ
Přeci...
 
SMUTNÉ SRDCE, horké dlaně...
Dotknout se jich chtěla bych už.
Nechat svoje slzy stékat, padat...
A pomalu kanout na ně.
 
Jsem jen MALÁ BUBLINA,
co VZNÁŠÍ SE a PADÁ
Do klína...
 
.....?
 
Autor ARTeFakty X. Múzy, 11.06.2018
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: jondys, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí