CHILLI s chutí avokáda..

CHILLI s chutí avokáda..

Anotace: Znamení Bohyně

ŠIMRÁNÍ MOTÝLKŮ,

Na tajných místech,

I v zátylku...

VŠUDE po těle

lítaj si vesele.

Z květu na květ.

Ze svojí postele...

A zase nazpět.

 

STRHÁVÁM z Vás černou košili,

Vy rozepínáte mi korzet.

Ve slovech jsme se dlouho

Topili, nedošli jsme ještě po Zet.

V písmeni Gé jsme se trochu 

zpotili... tam, kde má být,

ho brzy našli.

CHTĚLI jsme sebe OKUSIT,

ROZVÁZAT hříchu mašli.

 

LÍTÁM... a těžko to SKRÝVÁM,

Do nebe nade mnou se dívám

... a pak už jen padám A PADÁM.

A zatím to dno NEVIDÍM.

Já...

UŽ ničemu se nedivím.

 

.....?

Autor ARTeFakty X. Múzy, 15.06.2018
Přečteno 476x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí