Hříšná Bohyně?

Hříšná Bohyně?

Anotace: Tajná znamení...

RÁD BYSTE...
Do mých úst se ponořil.
Celý se v nich utopil.
Teplo i chlad zakusil.
Mým jazykem se rozproudil.
Pevný stisk mých rtů ucítil.
A svým nektarem mě obdařil?
Moc RÁDA BYCH si s Vámi pohrála...
A pěkně pozlobila.

Vlhnu...
A když se svlíkám, myslím na to,
Jak hladíte mě všude...
A já slastně vzdychám.
Můj zajíček a černý anděl,
Já jeho lolitka.
A nestačí mi jen jazýček, chci ho celého...
Aby tím svým Já do mě zajel.

Ty božské vnady nejsou tak veliké,
Jak si jen myslíte,
Ve své fantazii možná je tak vidíte.
Chtěli by se z nich napít aspoň maličko...
Jsou to jen bezedné skleničky na mlíčko.
Vašimi ústy ochutnat třešničky,
Narazit při tom na tvrdé pecičky...
A pak se pustit do sladkých dortíků,
Nechat být pohledy opilých Frantíků.
Sladké pokušení...

AŽ JEDNOU do rukou dostanu Vás,
Tahle hra snad nezlomí nám vaz.
Zas a zas... i když to skončí,
Je to stále v nás.
Jestli pak mou hračkou býti chcete...
Litovat snad nebudete.
 
.....?
Autor ARTeFakty X. Múzy, 20.06.2018
Přečteno 515x
Tipy 2
Poslední tipující: LenkaT, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Óoooo, když to říkáš Ty... dííík ;)

23.08.2018 11:29:20 | ARTeFakty X. Múzy

Vzrušující :)

23.08.2018 11:22:15 | LenkaT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí