Prozření Bohyně...

Prozření Bohyně...

VEDLE VÁS je ten,
Kdo otevřel Vám oči,
Kdo za ruku Vás vezme,
Kdo podělí se nejen o sebe,
Kdo zašeptá Vám do ouška...
Obejme jako osuška.
Toho si hýčkejte.

JÁ JSEM sen... Múza,
Co Vám jen občas našeptává,
Trochu vzruchu do šedivého
Dne dává...
Tak to má být.

A ŠŤASTNÁ JE ta Múza moc,
Když jste i Vy.
Bolí ta bezmoc, kterou
Každý někdy pocítí...

NITKA se nepřetrhla,
Jen trošku zamotala.
Nebýt toho nahoře,
Tak by to Múza nepoznala...
A na dlouhý čas se odpoutala.
Kdyby se shora (a Váš) hlas
Neozval, nestalo by se asi nic,
Život i tak šel by dál...
A my jemu vstříc.

.....?
Autor ARTeFakty X. Múzy, 02.07.2018
Přečteno 610x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí