LEDOVÁ KRÁLOVNA

LEDOVÁ KRÁLOVNA

Anotace: Znamení Bohyně...

LEDOVÁ KRÁLOVNA z Bohyně,
Co poslal jste už párkrát k ledu...
Tam, kde ji chcete mít, tam Ona
...i když nerada, však pro Vás
Klidně může být.

TOHLE už tu někdy bylo,
Tak to zase tu a tam,
Anebo jednou provždy(?)
Svedu.
Přes ten mráz, co z jihu
Přišel až na sever rovnou
K nám...

NO TAK se s tím až tak
Neper...
Z toho se nepodělám!

V BŘEČKÁCH, kterýma se
Právě brodím, necítím tu
Vaši něhu.
Moje duše, kudy chodí,
Hledá ji... ale
Asi ztratila se v bílém sněhu.
Dýchl na mě horký chlad.
Už nasytil se vlčí hlad?

MOŽNÁ NĚKDY zjara..
Až přijde obleva, roztají ledy
A ze sněhu zbude svěží poleva.
Prostě fresh.

NO CO UŽ... co Bohyně vlastně chceš?!
Přece nejsi žádné klíště.
Ani otravná veš.
Sát a pít krev... i když sladké chuti je,
Tak by mi nechutnala.

TO UŽ SPÍŠ ty pomeranče kyselé
Radši bych si dala.
A Vás k tomu...?!
Toť Otázka k uvážení,
Ale asi zbytečná.
Ještě chvíli dejme tomu...
A budu chladná, netečná.

MŮŽETE A NEMUSÍTE,
Pokud síly ještě zbyly na tu hru,
Co s námi někdo chtěl si hrát...
Pak bychom se unudili,
Kdyby přece nebylo už
O čem... třeba občas hezky psát.

CHCI, AŤ JSTE mou Múzou
Dotčen...
Energii navzájem si dávat, brát.

.....?
Autor ARTeFakty X. Múzy, 04.07.2018
Přečteno 600x
Tipy 7
Poslední tipující: knihomolka, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí