ZOCELENÍ..?

ZOCELENÍ..?

Anotace: TAJEMSTVÍ bohyně...

PROČ BY vlastně šťastní lidi
Kvůli chvilkám neřesti
Měli ztrácet to co našli...
Šlapat si tak po štěstí?!

Stačilo by dojít k cíli,
Dřív než by se provinili
A pak zjistit, že se mílí...

Někdy trvá to víc než chvíli.
Nedostat se do té pasti,
Nastražené vlastní slastí,
Oheň vodou v sobě zhasni...

Vidět potom i to štěstí, co si občas
Cestu klestí k člověku a v životě...
Zůstat s Bohem v Jednotě.
On nám k tomu drží pěsti
Ve své čiré nahotě.

Hříšná těla touhou chtěla...
Touhy ale jednou zmizí.
Věčná duše jimi proletěla,
Už nebudou si nikdy cizí.
Zbude jenom Tajemství.
A myšlenka čistá, ryzí...
Autor ARTeFakty X. Múzy, 06.07.2018
Přečteno 532x
Tipy 2
Poslední tipující: piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí