Cigareta

Cigareta

Anotace: Mám na ní chuť.

Je noc.

Nemám ji.

Je v krámu.

Brzy otevřou.

Teď ještě ne.

Je teprv k ránu.

Pak si koupím.

Dám si šluka.

To bude dobrota.

Myslím si.

Druhá už tak dobrá nebude.

Třetí, začnu kašlat a proklínat je.

Že jsem si je koupil.

Vykouřit je celé musím.

Abych zas koupil nové.

A utratil za hotové.

 

 

Autor Marek, 19.11.2020
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí