Jít sama II

Jít sama II

Anotace: Kdo pochopí

Přecházíš z rohu do rohu
tváře zvrásněné, stopy po
řekách krve
beze mne nedokážeš vyslovit
hlásku, otevřít svá ústa
v mrazivém ránu
vzdychání silné, až bloudím
v mlze v níž jsou schovány vlci

právě se stávám jedním
z nich
sápu se na tvé srdce
pochutnávám si na celém
těle, kde krása ženy je
ukryta
cítím rychlé bušení srdce
svolávám ostatní smečku
pronikám svými tesáky
ústy i s radostí do
tvého lůna
Autor Lostgen., 05.02.2013
Přečteno 702x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poeticky je to zvládnuté celkem dobře...

05.02.2013 22:26:39 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí