Netrpělivost

Netrpělivost

Anotace: nebaví mne stále čekat

Zažila jsem tolik věcí,
tolik věcí, ze kterých by ti mohlo být úzko,
a nebaví mě čekat a poslouchat, že jsem netrpělivá.

Nerada usínám sama s pocitem, že se sama probudím,
nemám ráda tuto situaci.

Chci se točit, smát a zase uvěřit..
V lásku.

Jsem zraněná a netrpělivá a nedočkavá.
Ale nebaví mne pořád doufat..
Doufání není žití.

Ztrácím svou víru,
proč musí být vše tak složité.?
Autor Taya, 21.02.2015
Přečteno 458x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Nespavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se občas ptám, proč pokazil se zas ten krám. Proč...

21.02.2015 23:10:55 | Nespavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí