Smích a pláč

Smích a pláč

Anotace: Není třeba

Trápí mě, když vidím

tvou smutnou tvář.

Z tváře mi mizí úsměv

a schovávám slzy.



Jen blázni neví,

co je trápení.

Já dávno pochopil,

že štěstí je dar

vykoupený pláčem.



Nechci žít bez lásky.

Chci snít ten krásný sen

a do smrti nevědět,

že smutek krade smích.
Autor Čudla, 30.05.2015
Přečteno 410x
Tipy 1
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí