Navždy

Navždy

 

      Navždy

 

   Pálené půlsovy

   snaží se mi našeptat

   moudra

   která vzdálená

   nejsou vůbec nová

 

   jsem ve výšce

   mezi nebem a zemí

   točím rukovětí

   modlitebního mlýnku

   i když ptáci

   slétají se

   již na hostinu

 

   jen vytrvat

   dnes je dobré

   odejít navždy

Autor Li-po, 13.08.2015
Přečteno 611x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí