NA KOPEC

NA KOPEC

Anotace: Znamení Bohyně

CHCI JÍT s Vámi
Na ten kopec.
Vystoupat až k vrcholu.
Z něj vidět dál
Až za obzor.
Být v objetí velehor.
Zůstat tam jen chvíli.
Nedýchat, než dojdou
Síly... unikat.
Před čím..?
Když dál už
Není nic, pak
Jenom nebe.
Tak co je víc?
Opřít se o sebe...
A z kopce padat
Po hřebeni
Dolů až na dno
Řítit chce se mi?!
Tam to jde samo,
Zdá se mi, že
Zůstanu ležet
Na zemi...
Protože jen jedna
Cesta vede z kopce.
A to dolů.
S pocitem, že tam
Jde každý úplně
Sám a bez konce...
Ale i tak chci jít
Aspoň kousek
S Vámi.
Do kopce.
Autor ARTeFakty X. Múzy, 25.05.2018
Přečteno 501x
Tipy 4
Poslední tipující: mirecek, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná písmenka, plná metafor. Čtenář si může představovat cokoli jiného než o čem autorka psala.

28.05.2018 23:45:31 | mirecek

Díky... přesně tak. A o tom to je. :)

28.05.2018 23:52:22 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí