Horizont

Horizont

Křišťálově průzračný potok slz

plyne do šera a o míle dál; mezi břehy jen

loďka z novin včerejších ladně si pluje

veze pohled do očí modrých jako vyjasněné nebe

tam za horizont tiše kráčím hvězdy uprosit

ať svítí dnes jen pro princezny

ať svítí pro Tebe

Autor Prince, 25.09.2020
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: Rozmarýna, Marten, mkinka, ARNOKULT, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se líbí řádek .Ať svítí dnes jen pro princezny.

27.09.2020 16:14:18 | mkinka

Zajímavé.

25.09.2020 21:11:24 | ARNOKULT

Nice

25.09.2020 13:57:56 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí