*-*..že by taková pohádka?

*-*..že by taková pohádka?

Anotace: ~~~~~(*-*)~~~~~

 
~~~~~~~~~~
Tři oříšky pro Popelku?
Mně by jeden stačil
třeba by se můj milý
ke mně zase vrátil...
usměje se pošle pusu
já snad šílím radostí
oříšek však nejde rozbít
pyšní se svou tvrdostí...
milý se dnes na mě kouká
a pak mi jenom pošeptá
že mám asi v hlavě brouka
já jsem z něho hotová...
všechno viděl všechno zná
i odkud fouká vítr ví
každou píseň zabrouká
vyznat lásku neumí...

tak večer jeden oříšek
si za hlavu hodím
a ten se celý rozlouskne
páni,já se divím...
a jak je známo z pohádky
mají se šaty ukázat
vždyť ta milá Popelka
si prince bude brát...
a já vám přeji pěkný den
pohádka pro mě už není
oříšky dám zítra do buchet
to bude pochutnání...
k tomu si uvařím kakao
jak mi ho vařila máma
a ty,roztomilá Popelko
i ty jsi srdečně zvána...
....................
~~~~~~~~
 
Autor Květka Š., 03.01.2021
Přečteno 227x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta zavoněla, Květuško :)

05.01.2021 23:22:47 | Emily Říhová

Voní kakao a pohoda..však to je také lahoda. Pěknou neděli Květuško *ST ;)

03.01.2021 17:52:01 | jenommarie

Kdybys dovolila Květuško já to zkusím, to chce vhodný kámen ták oříšek na kovadlinu a ... bááác jááááu auauauau podívej ten palec je jak barborčina fusekle a jak modrááá

03.01.2021 15:28:40 | kašpar

Jejda..to je mi moc líto tvého modrého palečku.
Ale ber to tak že "modrá je dobrá"...

03.01.2021 15:58:50 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí