Troufalá

Troufalá

 

 


         vyhodil jsem notes

         bude líp

         mně tady i jemu tam

         v povětří

 

         vím já vím

         měl bych tě ještě trochu vodit za nos

         víc za oči
         a v mezičasech chtít

         i za ruku

         jenže já...

         já už sním i o snech

         ačkoliv

         to se ještě nehodí

 

 

 

 

Autor Luky-33, 23.09.2021
Přečteno 302x
Tipy 12
Poslední tipující: Vendina, Marten, odnikud, Sarra, Alice Ptáčková, Iva Husárková, šerý, Frr, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí