rytíř

rytíř

 

    Při pohledu na ten průvod jezdců 

    měla jsem husí kůži

    tušení dávných dní

    minulých životů odraz

    jakoby živý obraz

    proto tak ráda střílím z luku

    a rozumím koni beze slov

    vzpomínka letmá 

    už vím, kdo jsem byla

    ač jsem teď žena

    byla jsem mužem tenkrát

    byla jsem rytířem

 

 

Autor rybka, 06.08.2022
Přečteno 192x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí