Na kolenou

Na kolenou

Na kolenou

Ruce hledají tvář

Povědomou

Pak najednou

Máš dojem, že znáš

Bytost spanilou

 

Roky plynou

dál nechceš bloumat

černočernou tmou

za záhadou

tajemství kosatce

svou podstatou

 

tajemství znáš

i její vrásky

a šlechetnou tvář

náhody zvaž

i všechny své lásky

jen jednu teď máš

 

v opojení

všechny své dny

nic už se nemění

a její sny

jsou po setmění

realitou

 

voda šumí

a tvůj hněv a tvůj strach

ledy se zlomí

jen bláto na botách

kolem runy

tak doufáš.

 

10/2022

Autor Anna Kristýna Černá, 19.10.2022
Přečteno 169x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Sonador, Fialový metal, Iva Husárková, Stanislav32, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na kolena na kolena jé je jé .) jinak hezké to je

19.10.2022 18:29:52 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí