Kdy

Kdy

Anotace: Slova versus myšlenky

S Tvojí paličatostí bych měl asi problém 

 

Hrozně se chci dotknout Tvých vlasů 

vždyť jsi tak blízko

 

Nejde o to jestli za Tebou budu jezdit tajně 

 

Nejde o nic krom faktu

že jsi pár centimetrů ode mě 

a voníš jako Ty

 

Já nevím co budeme dělat

 

Moc Tě chci obejmout u louky

která voní vlahou trávou a večerem

 

Miluješ mě?

 

Jako by odpověď nebyla napsaná všude kolem nás

v mých očích

Tvých očích

v tom že nemůžu dýchat

když se ke mě přiblížíš

 

Jde jen o to

kdy a zda mi zase 

ublížíš

Autor Lioness, 04.06.2023
Přečteno 135x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, jort1, Kaj, Jan Kacíř, Ondra, Sonador, Frr, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oslovilo sílou slov i závěrem.

25.11.2023 09:01:51 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí