Optický klam.

Optický klam.

Anotace: Vidíš ho tam? Záhada... (i pro mě)

Ani sama netuším,

Kde se tu vzal.

Ve vlasech malý skřet...

Do nich se mi zamotal.

Z mé hlavy pozoruje svět.

Schválně, jestli najdeš ho tam!?

Divné gesto, dívá se..

A přesto se tak jenom směje,

Možná i Tobě...

Přímo, do obličeje.

Tak koukni se sám...

Mně do vlasů, jestli neblouzním.

Anebo nekecám.

Ale do hlavy, do té mi

Stejně nikdo nevidí...

Teda aspoň doufám.

Bože, až na Tebe.

Ty můžeš mi.. i tam.

;)

Autor ARTeFakty X. Múzy, 02.10.2018
Přečteno 574x
Tipy 10
Poslední tipující: JSJ, M.A.Rek, piťura, TJD, jondys, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hrozný pocit

18.02.2020 19:19:02 | Ing. Václav Kovalčík chce zlepšit svět.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí