O tématu

O tématu

Anotace: ...........

Sbírka: Květy a trny II.

Mám téma,

o kterém psát se asi nemá.

Nemělo by se psát.

Však, jak na vědomí dát?

Že mám prostě téma.

To, o kterém psát se asi nemá.

 

A tak jen ticho kolem vládne.

Ticho a Její křivky, chladné.

Asi lepší téma vzíti zpátky

A jen si tak bloudit. Mezi řádky.

Psát totiž o tématu, to též není snadné,

Když se čeká na to, co že ze mne nevypadne.

 

Ono téma nemusí být zrovna hodné

situace, jenž u srdce bodne.

Prostě nemělo by se psát.

Však jak na vědomí dát,

že ono téma není zrovna hodné,

proto psát již o něm, není vhodné

Autor Mathiesz, 22.01.2015
Přečteno 814x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí